Participa en el #Bocairent dels pròxims 20 anys, decideix sobre l’urbanisme al teu poble.

Fins dilluns 2 de març hi haurà de temps per a la Participació Pública del PGOU.  Des de Compromís Bocairent vos animem a que participeu en aspectes que ens afecten. En concret que digueu la vostra opinió sobre el Bocairent dels propers 20 anys.

Quins aspectes creus que són necessaris del PGOU, quins no ho són? Les vostres opinions conten i creiem que són necessàries per a construir entre totes i tots el Bocairent somiat. Cal per tant, en aquest cas , que participem i omplim l’enquesta al voltant del PGOU que des de l’Ajutament de Bocairent han disposat. No es pot desaprofitar aquesta oportunitat que se’ns ha donat per dir la nostra opinió. L’enquesta té com objectiu valorar les preferències ciutadanes respecte a les estratègies previstes pel Pla General. El mètode de valoració per part dels participants consisteix bàsicament a contestar a les preguntes, d’acord amb les seues preferències personals, sobre el nou model territorial. Els impresos es poden descarregar per internet des de la pàgina web de l’ajuntament o sol·licitar-los en paper directament a l’entrada.

Participa i registra la teua veu, el teu sentir. Anima’t a la participació, a què s’escolte la teu veu sobre què penseu sobre el pla presentat sobre l’urbanisme. Dis la teua, fes Bocairent.

Arxivat en: Local, Urbanisme i Medi Ambient

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *