Manel Delgado cap de llista de Compromís Bocairent

Aquest diumenge s’ha oficialitzat el sentir unànime de Compromís Bocairent presentant públicament la candidatura de Manel Delgado Sanchis com a cap de llista a les eleccions municipals del pròxim 24 de maig.

DSC_0806

Manel Delgado és llicenciat en Filologia Catalana per la Universitat de València i treballa de professor de Valencià en un institut de la comarca. També toca la dolçaina i és membre del grup de Xirimiters i Tabaleters l’Aljub de Bocairent. Va obtenir la primera acta de regidor en les eleccions de 2007 gestionant les regidories de joventut i esports en aquella legislatura. La segona acta de regidor es va produir en els comicis del 2011 cosa que va suposar continuar sent el portaveu de Compromís.

El candidat s’ha mostrat il·lusionat en el projecte que encapçala “després de 8 anys d’experiència personal com a portaveu, i des del 1987 amb presència en el consistori, és el moment de donar el salt de qualitat i aconseguir una quota de representativitat a l’ajuntament d’acord amb els resultats positius que s’esperen a les Corts.”

Ha agraït, finalment, a les persones que conformen el col·lectiu la implicació diària en els assumptes municipals, espera també que la gent del poble confie en la candidatura presentada i ha manifestat que en els pròxims dies s’anunciarà la llista definitiva de persones amb què concorreran als comicis locals.

Arxivat en: Local

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *