“Dones Mastectomitzades”

mesquedones

L’associació Més que Dones, inaugura aquest divendres una exposició força interessant i necessària. ” Dones Mastectomitzades”, de Toni Balanzà – Fotografía. Les seues fotografies ens mostraran heroïnes nues que representen les seues cicatrius amb total naturalitat amb l’objectiu de desestigmatitzar les dones que han patit el càncer de mama.

Vos animem a acudir. Recordeu que demà la inauguració és a les 20h a la Sala Joan de Joanes i que la exposició romandrà fins l’1 de març. L’enhorabona per aquesta nova oferta i ànims per continuant lluitant per construir una societat sense masclisme.

Per a més informació vos deixem aquest linkhttps://www.facebook.com/events/1398909193750124/?pnref=story

Arxivat en: Local

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *