COMPROMÍS VETLLA PER LES PERSONES DE LA NOSTRA COMARCA

A proposta de Compromís es va retirar del pressupost tant la quota a cobrar als ajuntaments en concepte de transport a Ròtova, com el sobrecost al pressupost inicial del servei, estimat en 342.886,89€.

El plenari de la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida, celebrat ahir a Llutxent, aprovava, amb els únics vots favorables dels consellers del Partit Popular, el pressupost del 2015, que finalment no inclou el sobrecost del servei de recollida de fem pel transport a Ròtova.

A proposta de Compromís es va retirar del pressupost tant la quota a cobrar als ajuntaments en concepte de transport a Ròtova, com el sobrecost al pressupost inicial del servei, estimat en 342.886,89€.

Tal com recordava Compromís al darrer plenari, la presidència de la Mancomunitat informava que aquest sobrecost seria assumit pel consorci de residus i no per la Mancomunitat, motiu pel qual finalment s’ha retirat del pressupost assumint la presidència la responsabilitat de tancar amb el consorci de residus aquest extrem.

Malgrat que aquesta esmena presentada per Compromís ha estat aprovada per unanimitat, Compromís no ha votat favorablement el pressupost i ha optat per l’abstenció. No hem donat suport al pressupost perquè entenem que és un pressupost de transició que no resol cap dels problemes financers i de viabilitat que l’entitat comarcal té plantejats.

Resten poc més de tres mesos per a les eleccions municipals i per a la renovació de la Mancomunitat. Tenim molt clar que cal un nou govern a la Mancomunitat, un govern que aposte fermament per la comarca, per la viabilitat del projecte comarcal, un govern que gestione solucions al desficaci de gestió que el Partit Popular ens deixarà en herència; un govern que Compromís aspira a liderar a la propera legislatura.

Llutxent, 16 de febrer de 2015

Compromís per la Vall d’Albaida

Arxivat en: Comarcal

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *