Compte enrere en marxa!

Ja s’ha donat el tret d’eixida a les Festes de Moros i Cristians 2015 amb l’homenatge als Capitans i Capitanes i als catorze festers i festera que han complit 50 anys. Enhorabona a tots ells. Així com al mantenidor Josep Calatayud Beneyto i a Maria Garcia Rico per la seua presentació.

Menció especial per a dos associacions. D’una banda a l’Arcà, de nou ens mostren la qualitat cultural del poble amb el Sainet Fester,enhorabona als actors i actrius i al director. D’altra banda, a l’Associació de Festes de Moros i Cristians, especialment al seu president Ximo Carbonell, per l’organització de les festes setmana rere setmana en un any marcat pel canvi i, com no, pel dia d’ahir on ens costa que va eixir tot mil·limètricament.

FESTA AVANT!

Arxivat en: Local

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *