Participem al Consell General Compromís

El passat dissabte 9 de març es va constituir, a la ciutat de València, el Consell General de la Coalició Compromís. Entre els primers acords, s’ha ratificat per unanimitat la Mesa, formada per Diego Gómez (adherits), Ali Brancal (BLOC), Esther Gallardo (adherits), Toni Planells (Iniciativa del Poble Valencià) Juan Ponce (Els Verds-EE del PV) i també s’ha aprovat el reglament de funcionament del Consell i dos esmenes molt importants i que canvien la forma de fer política, perquè per una ampla majoria s’ha acordat que als consells tindran veu tots els militants que hi vulguen participar, encara que no siguen consellers i també es donarà veu a tots els coŀlectius socials que també vulguen fer una aportació als debats de Compromís.

Entre els compromissaris de l’assemblea constituent, estava Manel Delgado Sanchis com a representant de l’Assemblea de Compromís Bocairent. Fou una experiència molt emocionant, on es respira un aire nou i d’esperança per anar caminant pas a pas cap la recuperació de les persones, el territori, la cultura, etc. En definitiva, de tot allò que forma i enriqueix el nostre país. La protesta i el treball pel canvi s’ha de portar als pobles, als barris i descentralitzar la protesta a les capitals. Per això, continuem animant-vos a que participeu i sigueu membres actius a les futures assemblees obertes per a ser els actors i actrius protagonistes de la nostra pròpia realitat local.

Podeu tenir més informació al voltant de tot el que va ocórrer el dissabte passat ací.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *