La notícia important al Crònica de Bocairent

Com sabeu, el passat diumenge 24 de febrer es va constituir Compromís Bocairent. El primer pas de molts que en vindran. Doncs be, el Crònica Local d’aquest mes ( el qual el podeu consultar en aquest enllaç) s’ha fet ressò de la constitució de l’Assemblea Local.

Crònica Bocairent

Tot i això, per a nosaltres la noticia més importat i que estiga sempre al cap de tothom ha de ser la que apareix a la dreta de la nostra: “La xifra d’aturats roman en màxims històrics”. Una dada que no s’ha d’oblidar: unes 528 veïnes i veïns de Bocairent afectats per una situació com l’actual. Sí, veurem als diaris que diuen que és una crisi però no ho és, és una estafa. Ha arribat l’hora de que comencem a rescatar les persones i no als bancs, fins que no ho fem nosaltres mateixos ningú ho farà per nosaltres.

S’ha de fer una aposta sense cap dubte per una economia que genere ocupació de qualitat amb un nou model de desenvolupament sostenible que pose l’èmfasi a superar les carències del model econòmic vigent, desballestat a causa de l’excessiu pes del monocultiu de la rajola, la marginació en els pressupostos de l’estat i la irresponsabilitat i fracàs de les polítiques econòmiques del PP. Cal variar les pautes de desenvolupament per afrontar els reptes de la internacionalització de les empreses valencianes, l’augment de la productivitat, el suport a l’I+D+I, l’economia verda o l’aprofitament dels jaciments de treball lligats a les necessitats de les noves tecnologies amb futur.

Arxivat en: Economia i Ocupació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *