web analytics
Anar directament a les notícies
Bocairent Mostra municipis Oculta municipis

Propostes

Totes EconomiaOcupacióEducacióCulturaUrbanismeMedi AmbientBenestarParticipacióPolíticaLlengua
Toni Pascual Cultura 25 Mar 2016
Hola bon dia. Ací vos propose que es complisca la Llei de memòria històrica, i demaneu es canvie el nom del carrer Batalla de Lepanto.rn Al nom de Batalla de Lepanto hi ha l'espèrit belicista del franquisme. L'any 1971 , a l'acomplir-se 4 segles d'aquella batalla, la dictadura va imposar als pobles que dedicaren un carrer a eixa batalla. Per al règim, Lepanto era un símbol de victòria i de superioritat moral.rn Bocairent deu eliminar eixe vestigi que ens va ser imposat, per un nom de carrer que incite més al civisme.
Jaume rella 4 Mar 2015
Bona vesprada, per favor, inclogueu en el programa la prohibició per decret de les corregudes de bous.
Cardaor Economia 17 Jan 2015
M'agradaria saber que hi ha dels diners que l'Ajuntament va ingresar per part del grup Teresia, aquells pisos que s'havien de fer al costat de l'antic cuartel. Els han tornat o els deuen encara? Perquè hi ha molts de diners pel mig pel que han dit. Moltes gracies Manel.
Manel DelgadoHola, disculpa per la tardança. El diners ja s'han tornat íntegrament, concretament 270.000 euros que durant 5 anys hem estat pagant del pressupost municipal. Eren els avals que l'empresa va pagar... Mostra més el 24 Feb 2015 a les 18:58
Bocairentisme 24 Feb 2013
Hola, m'agradaria saber quina línia seguireu en relació al teixit associatiu del poble. Com enfocareu els problemes i les demandes que, des de cole·lectius veïnals, empresarials, sindicals, juvenils, culturals... vos puguen traslladar? Els buscareu o esperareu que vos busquen? Gràcies!
Compromís per BocairentMolt bon dia! Disculpa per tardar a contestar. D'una banda, donar-te les gràcies per interessar-te pel nostre projecte formulant-nos preguntes. D'altra banda contestant a la teva... Mostra més el 27 Feb 2013 a les 13:40
Mostra més propostes
css.php