Assemblea Constituent Compromís Bocairent – Diumenge 24 febrer

Volem convidar-te a l’Assemblea Constituent de la Coalició Compromís de Bocairent. Ha arribat el moment de sumar esforços i continuar amb la fórmula que tants bons resultats està donant aquests últims anys a les Corts Valencianes així com en la present legislatura al Parlament de Madrid.

La formació que presentem al poble uneix el Bloc amb altres persones de diferents sensibilitats i col·lectius, que no pertanyem a cap partit polític però que junts conformem un projecte engrescador, seriós i il·lusionant. Pensem que ha arribat el moment de treballar colze a colze, de col·laborar junts, d’escoltar altres veus, de sumar esforços i, sobretot, de traure un profit que d’una vegada per totes tinga en compte la ciutadania en aquesta societat tan menystinguda per alguns.

No som nous en açò de fer política. Sumar vol dir recollir l’experiència i el treball d’anys en la gestió municipal però també estar oberts al que qualsevol persona vol aportar i pot expressar de manera lliure i independent. El binomi és més que positiu, és necessari, obligatori.

No resulta fàcil fer política a l’any 2013, i menys amb la desafecció social que s’està produint per culpa dels casos de corrupció, de privilegis, d’amiguismes i tota la retafila. Pensem que ara és el moment per a demostrar que tots els polítics no som iguals, faltaria més, que reivindiquem la política (però sense “classes”) i que estem convençuts en la participació de la ciutadania com única solució a aquesta crisi/estafa que vol hipotecar el nostre futur.

Per això t’esperem diumenge 24 de febrer a les 12h al Saló d’Actes de la Casa de Joventut (Carrer Diputat Castelló) perquè la Coalició Compromís siga l’instrument que faça possible la suma d’esforços oberts i lliures de la ciutadania i poder així recuperar el futur que ens volen furtar.

Arxivat en: Local

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *