EL BARRI DE SANT JOAN, LA ZONA 0 DEL BARRI MEDIEVAL.

Aquest matí ens hem alçat en aquesta trista imatge. Quan una part del Patrimoni s’ensorra, quan una part de la història desapareix, quan una part dels nostres relats vitals desapareix, quan una part del nostre atractiu desapareix, que hem de fer? Denunciar-ho i exigir a l’Ajuntament una actuació real sobre el barri.

Exigim que comence a actuar. No podem permetre que continuen ensorrant-se més cases. Creiem que l’Ajuntament hauria de realitzar, primerament, una avaluació de la situació del barri per tal de preparar un programa de recuperació del patrimoni i, evidentment, per garantir la seguretat del veïnat. Hauria d’actuar d’ofici i localitzar als propietaris dels immobles perquè es fagen actuacions allà on hi hagen edificis en mal estat, depenent del grau de malbé que tinguen els seus béns. Si es dóna el cas de què no es coneixen als propietaris, l’Ajuntament ha d’intervenir. Ha d’actuar d’ofici per a assolar les cases més perjudicades i que no continuen ensorrant-se pels perills que supose per al veïnat i per al patrimoni de Bocairent.

No volem que siga un barri en ruïnes, volem recuperar el potencial del seu patrimoni, volem un barri viu.

Arxivat en: Cultura i Educació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *