La regidora de Compromís Lola Francés deixa l’Ajuntament de Bocairent

Al ple del passat dijous, la nostra companya Lola Francés va dimitir per motius personals. Des del col·lectiu local fem nostres les paraules que li va dedicar el nostre portaveu Manel Delgado i les qual volem tornar a reproduir per agrair a Lola tot el seu treball: “En política hi ha una paraula que gairebé mai no s’utilitza però que quan te la diuen et quedes realment ben pagada és: GRÀCIES. GRÀCIES LOLA PEL TEU COMPROMÍS! Ets una dona valenta i així ho has demostrat.” Molta sort amb els nous reptes que t’esperen. Com no, donem la benvinguda al nou regidor Víctor Vanyó i que tinga sort i encerts.

[Notícia a Vilaweb ] La regidora per Compromís en l’Ajuntament de Bocairent, Lola Francés, va presentar en el ple municipal de dijous la dimissió del càrrec per motius personals, en una sentida intervenció en què valorà de manera positiva l’experiència del seu pas pel consistori. Francés, a qui substituirà Víctor Vanyó que la seguia en la llista de la candidatura electoral, va aprofitar el seu parlament de comiat per agrair el tracte rebut per part de tots els regidors i treballadors de l’ajuntament, i el del col·lectiu de Compromís local.

El batle, Josep V. Ferre, i els portaveus de la resta de partits presents en el consistori (PSOE i PP) van agrair-li el treball realitzat i la tasca en la Junta de la Residència. Per la seua banda, el portaveu del grup municipal de Compromís, Manel Delgado, va destacar ‘les qualitats del diàleg, proximitat i discreció de Lola  així com la consulta constant sobre qualsevol tema i el consens després d’escoltar, qualitats pròpies d’una persona que ostenta un càrrec públic’.

La regidora ara ixent ha rebut també les felicitacions del col·lectiu local de la coalició per la dedicació a l’ajuntament i a Compromís, on ha assegurat que seguirà treballant.

Arxivat en: Local

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *