Concert del Panellet de la Junta de Festes

El passat cap de setmana, es va continuar celebrant els actes del Panellet de la Junta de Festes de Moros i Cristians Bocairent. Amb la tradicional desfilada de dissabte de totes les filades, on els Estudiants encapçalaven la nit i els Suavos foren els encarregats de tancar-la. Per la seua part, el diumenge es va celebrar LXXIV CONCERT FESTER de la mà de L’Aljub de Bocairent. Presentant per Amparo Vañó, es van guardonar els diferents premiats de fotografia o de pintura entre altres. El concert mostrà el bon estat en què es troba la colla dolçainers i tabaleters locals, dirigides per Vicent Casanova. Menció especial també per al metall de l’ Associació Unió Musical Bocairent que va col·laborar en tota la segona part. Va ser un gran concert per poder passar com cal la calor de l’estiu.

Arxivat en: Local

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *