Important

Bocairent inicia la tramitació de les ajudes estatals arran de la pedregada. L’Ajuntament habilita una oficina d’atenció al veïnat per a realitzar els tràmits abans del 31 d’agost

L’Ajuntament de Bocairent va obrir aquest dimarts, 11 d’agost, l’oficina d’atenció al públic per informar i per assessorar a tramitar les ajudes estatals disponibles a hores d’ara arran de la pedregada soferta pel municipi el 31 de juliol passat. El servei estarà disponible de dilluns a divendres en horari de 9.00 a 14.00 h en les pròpies instal·lacions consistorials i els afectats hauran d’acudir abans del 31 d’agost. Més informació del BAN i com optar a les subvencions en les següents imatges.

( vore-ho en pdf –> http://www.bocairent.es/sites/bocairent.portalesmunicipales.es/files/boc20150810banpedregada.pdf )


Arxivat en: Local

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *