CRÒNICA DEL PLE EXTRAORDINARI

Davant la greu situació, en que les veïnes i veïns de Bocairent s’hem trobat a causa de la ‪#‎pedregada‬ del passat divendres 31 de Juliol, des de l’ Ajuntament de Bocairent es va convocar un ple d’urgència per aprovar unes mesures per fer front la situació. El ple aprovat per totes les forces municipals.

En el segon punt de l’ordre del dia, la nostra portaveu Alícia Blasco, va manifestar la postura favorable d’aprovar les mesures extraordinàries. Des del moment en què va amainar la pedregada, vam tendir una mà per ajudar en el tot allò que poguérem fer per solucionar tots els desperfectes causats. Així com, també vam mostrar la nostra solidaritat i preocupació pels mateixos. Com no, ens vam posar en contacte amb l’equip de govern per mostrar tot el nostre suport i la nostra disponibilitat per vore quines mesures es podien agafar per ajudar les nostres veïnes i veïns. A Bocairent, malauradament, hem patit la pedregada ben a prop en familiars, amistats i coneguts. Coneixem les conseqüències en els cotxes, teulades, el camp, etc. Sempre hem intentat tranquil·litzar i donat suport als que més els ha afectat per solventar-ho en uns moments tant delicats. Per tant, la nostra postura va ser votar a favor per eixir d’aquest entrebanc. Ara és el moment per treballar conjuntament pel bé de les persones que viuen a Bocairent.

El darrer punt del dia, també vam votar a favor de les bonificacions per a les obres que es produiran com a conseqüència de la pedregada. Vam mostrar també per a què aquestes facilitats s’intentaren no tenir una limitació temporal ja que hi ha desperfectes que podrien tardar eixir, com per exemple, fins que no hi haguera pluges torrencials. Creiem que en tot moment, vam apostar per garantir el suport al consistori i als tècnics municipals en aquesta tasca de recuperació de la normalitat.

‪#‎BocairentTestime‬

Arxivat en: Local

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *