Compromís planteja mesures legals contra el president del Consorci

[Extreta de Vilaweb Ontinyent] El 20 de febrer vinent acaba el termini voluntari de pagament de la taxa que ha marcat el Consorci per a la gestió de Residus, corresponent als mesos d’agost a desembre de 2014, període en què els municipis de la Vall d’Albaida ja s’hi van haver d’integrar després de les últimes decisions judicials i pressions polítiques.

Els rebuts, segons han informat des del propi consorci, començaran a arribar als domicilis i empreses ‘els pròxims dies’, a excepció d’Ontinyent. A la capital de la comarca hi arribaran més tard per la negativa de l’Ajuntament a facilitar el padró d’habitants. Des del consistori s’havia proposat de fer-se càrrec directament d’aquesta taxa en considerar que els veïns ja havien pagat pel servei de recollida, però la proposta ha estat rebutjada i el consorci presentarà els rebuts sense fer distinció per al càlcul de la taxa entre llars, locals comercials o indústries. Aquest extrem el justifica l’ens ‘per no disposar de la informació’ del padró. Amb tot, el termini també acaba el 20 de febrer.

Des del consorci s’ha informat que a primers de l’any que ve repartiran tríptics informatius pels domicilis sobre el seu funcionament, i que faran actes públics explicatius als pobles que ho demanen.

Compromís proposarà al ple d’Ontinyent actuacions legals contra el president del Consorci

Compromís per Ontinyent ha anunciat aquest dimarts que presentarà al ple municipal una moció perquè l’Ajuntament emprenga actuacions legals contra el president del Consorci, Vicente Parra, si fa ús d’un padró ‘il·legal’ per a l’ordenança aprovada la setmana passada

Arxivat en: Comarcal

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *