Enhorabona a totes i tots per la XXVI Trobada d’Escoles en Valencià

Ha passat ja una setmana des de que s’ha celebrat la XXVI trobada d’Escoles en valencià a Bocairent. Una trobada que va plenar el poble de milers de persones en defensa d’un ensenyament en valencià, de qualitat i públic. Però per a que es poguera celebrar aquest clam tant unànime calia un treball previ dur, constant i a contra-rellotge. És per això que, des de Compromís Bocairent, voldríem donar l’enhorabona als que van fer possible que la trobada fora recordada per tots i totes les cardaores, així com els assistents de la Vall d’Albaida, dels pobles de la Mariola o més enllà.

En primer lloc, posar en valor la tasca que s’ha fet des de la Comissió Organitzadora de la Trobada. Una comissió formada per Ajuntament de Bocairent, AMPA CEIP Lluís Vives, AMPA IES Bocairent i els equips directius i membres del CEIP Lluís Vives, IES Bocairent, Escoleta Municipal Infantil i Escola ELSA, Coordinadora d’Escoles en Valencià de la Vall d’Albaida. Gràcies a cadascun dels membres per la tasca que heu realitzat i per mostrar que el dissabte, així com el dia la presentació, hi havia un equip al darrere que tenia clar que havia de fer i perquè ho volia fer: per què la trobada dedicada a Estellés fora digna de la seua obra.  A més, no cal recordar que fou una organització en temps rècord.

En segon lloc, a totes les associacions que van participar en els diversos actes o tallers que es van celebrar al llarg de la vesprada: l’Associació Unió Musical Bocairent juntament amb la seua Banda Jove, la Societat Musical Vila de Bocairent, l’Aljub, la batucada de l’IES Bocairent, Dimonis de Darrere la Vila de Bocairent, Més que Dones, Associació Fotogràfica Bocairent, Festasa, Ballet Esther Balsalobre, Rondalla de Jubilats, Grup de danses Cardaors, Col·lectiu L’Espigolà, etc. Moltes gràcies i enhorabona per la tasca que desenvolupeu al llarg de l’any i que eixe dia vau aportar per a que la Trobada fora un èxit.

Com no recordar també l’ajuda econòmica de les empreses, comerços i bars locals per a que aquesta trobada es poguera celebrar. I, per últim, agrair als pares i mares, xiquets i xiquetes, que varen participar i omplir els carrers de Bocairent d’alegria, d’activitats manuals, d’estima cap a la llengua i d’optimisme. Som un poble en moviment i ho vam demostrar dissabte. Enhorabona Bocairent.

P.S Podeu trobar més fotos a aquesta galeria de La Veu del País Valencià

Arxivat en: Local

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *