[Opinió] Al voltant del cartell

No entraré a valorar el que anuncien perquè ja sabeu que pense de tot plegat. Tant sols, m’agradaria saber on esta el poble aquest on es fa ja que Som de Bocairent, “Bocairente” no existeix. Sembla mentida que estiguem al 2013 i, a més, l’ajuntament local aparega com a col·laborador. No sé que és més decebedor, la veritat. Com a bocairentí em sent cabrejat perquè s’utilitze encara la toponímia que recorda a temps passats i no segueix la oficialitat del nom.

482329_10200640758757300_199315965_nBocairent es diu així, ací i en la Xina Popular. De segur, que hi haurà qui dirà que ells no tenen res a veure i que es cosa de l’empresa organitzadora. No ho pose en dubte la bona voluntat. Però no és la primera vegada que ho vegem a un cartell aquestos anys. Ja els dic jo que no em crec eixes excuses, si un consistori vol col.laborar en algun acte de qualsevol associació sempre pot posar condicions ( lloguer o no de la plaça, horaris, seguretat, cartell, logo, etc). Què menys que posen el nom oficial de la localitat, no? Davant una cosa tant clara no hauriem d’estar ni parlant d’açó mentre a Bocairent trobem taxes d’atur històriques, per exemple.  A banda de la publicitat que estic fent-los amb la fotografia del cartell.

Ara be, sempre defensaré la dignitat social i cultural dels nostres veïns i veïnes, del nostre poble. Cadascú que parle i pense com vulga però que respecte, en aquest cas, la oficialitat del nom del municipi. Diuen que respectem a la gent que viu d’això o li agrada, però ells no respecten les veus discordants ni la cultura pròpia d’allà on van.

Víctor Vanyó – Compromís Bocairent

Arxivat en: Local

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *