Divendres 7 a les 20h: Xerrada sobre el nou consorci i el nou rebut del fem a Bocairent

COMPROMIS de La Vall d’Albaida explica a Bocairent el consorci i el nou rebut del fem a la ciutadania
Segons ha anunciat el secretari comarcal del Bloc-Compromis Vicent Xavier Vila, després d’haver iniciat una campanya informativa a Ontinyent el passat divendres dia 30 de novembre, “COMPROMIS de la Vall d’Albaida explicarà en una xerrada oberta a tota la població, el pla de minimitzacio de la nostra comarca, la imposició del consorci ara a Bocairent”.
A la xerrada estaran, a banda del secretari comarcal, Fran Quesada, regidor de medi ambient a l’Ajuntament d’Ontinyent i conseller a la Mancomunitat, Julià Engo, portaveu de Compromis a la Mancomunitat, Jesús Pla alcalde d’Agullent de Bloc-Compromis, Emili Mira alcalde d’Otos de Iniciativa-Compromis i la resta de membres de la permanent comarcal, entre ells Francesc Satorres i Manel Delgado.
Afegia Vila: “volem explicar als ciutadans de Bocairent i comarca que la tasca d’aquest nou consorci, serà la mateixa que la que ja estem fent a través de la mancomunitat, però amb un cost mediamebiental i econòmic que es triplicarà
Vicent Xavier Vila, acabava afegint: ”cal impedir que la ciutadania haja de pagar el doble pel rebut del fem i sense saber ben bé perquè, per això fem una crida a la ciutadania bocairentina i de la Vall d’Albaida a vindre a la xerrada a  informar-se i  preguntar tot allò que vulga”
A continuació, vos deixem un díptic explicatiu sobre el cost de la minimització de la Macomunitat de la Vall d’Albaida i el cost del consorci de la Generalitat Valenciana. Comparant els preus reals que hem de pagar els bocairentins i bocairentines en cada pla.
Arxivat en: Comarcal, Urbanisme i Medi Ambient

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *