Nova permament del BLOC a Bocairent

Antoni Francés repetirà com a secretari local del Boc Nacionalista Valencià, en ser reelegit per al càrrec divendres passat en el 6è Congrés de Bocairent. En l’executiva que l’acompanyaran hi figuren es noms de Manel Delgado en la secretaria de política municipal, Josep Lluís Pasqual en organització i finances, Francesc Satorres en la secretaria d’acció electoral i implantació, i Josep M. Puerto en l’àrea de comunicació.

L’executiva s’ha ampliat per a organitzar-la en grups de treball.

El reelegit secretari local va ressaltar en el seu informe ‘la consolidació del projecte del Bloc en el temps transcorregut des del 5è congrés’ i la millora dels resultats electorals, acompanyada d’un increment de la militància, ‘especialment entre la gent jove, que ha permés la recuperació de l’estructura del Boc Jove a la localitat’.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *