El dia ha arribat! I amb la campanya començada presentem la publicació que ens faltava.

El #número1️🧡✊🏼 i candidat a l’alcaldia

JAVI VAÑÓ BENEYTO

“Hola! Soc Javi Vañó Beneyto. Soc Tècnic en Integració Social. Actualment treballe al centre de dia de salut mental d’ADIEM Ontinyent.

Soc fester i ballador de les danses en les festes d’estiu a Sant Agustí. També soc fanàtic de la música i soc membre de la Societat Musical Vila de Bocairent, el que suposa una implicació a nivell cultural i de tradicions del poble de Bocairent.

Des del 23 de novembre del 2021 soc regidor a l’oposició de l’ajuntament de Bocairent, la qual cosa m’ha fet adonar-me de la importància de formar part de la institució més propera al nostre veïnat per poder donar resposta a les seues necessitats i inquietuds. Aquest temps a l’ajuntament, sumat a altres vivències, han fet que l’experiència i els coneixements adquirits siguen molt profitosos per continuar treballant per Bocairent i han sigut la xicoteta espenta per a fer un pas endavant i prendre una decisió molt important.

EM PRESENTE COM A CANDIDAT A L’ALCALDIA DE BOCAIRENT.

Soc conscient del gran sacrifici que açò implica i també sé que per davant tenim un gran repte, però també soc sabedor de les necessitats i millores que el nostre poble requereix. Em presente envoltat d’un gran equip que combina joventut i experiència. Totes juntes, conformem una candidatura que creu de valent en un projecte sòlid i volem remar en la mateixa direcció.

Volem un poble més inclusiu, més obert, més productiu, més respectuós amb el medi ambient, més accessible en vivenda.

Volem un Bocairent que cuide de les persones, incloent les persones majors, els més menuts i sense oblidar la gent jove que són present i futur del nostre poble i hem de treballar de valent per fer-lo atractiu per tal que seguisquen vivint ací i no patir la despoblació.

En definitiva volem construir un Bocairent de totes i tots.

Tant el meu equip, com jo mateix, ens creiem aquest projecte al 100% . Ens acompanyes?💪🏼

#compromísperbocairent🧡

#CandidaturaMunicipal

#Llista📄

#28M🗳️

#PerTotElQueImporta🫂