A la #llista📄 de #CrompomísBocairent🧡 per al #28M🗳️ , a més de comptar amb cares noves, no ens volem oblidar d’aquelles persones que ja fa anys formen part d’aquest col·lectiu i que poden aportar un extra d’experiència i voluntat de fer 💪🏼

És per això que us presentem el nostre #número7️🧡✊🏼

JOSEP LLUÍS PASCUAL SOLER

Hola! Sóc Josep Lluís Pascual Soler, empresari autònom.

Sóc músic a la Unió Musical i membre de la Colla de Dimonis.

He estat sempre vinculat als moviments musicals, culturals, educatius, valencianistes i ecologistes, i he sigut regidor en dues legislatures a l’Ajuntament de Bocairent i Conseller de Cultura a la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida. Actualment sóc membre de l’executiva comarcal de Més Compromís a la comarca.

En el temps lliure, des de fa uns anys, m’agrada córrer per la muntanya i també l’agricultura d’hortalissa i olivera. També m’agrada viatjar amb la meua família.

He decidit formar part de la candidatura de Javi Vañó, perquè pense que puc aportar experiència a un projecte amb molta gent jove i perquè crec que a Bocairent es poden millorar moltes coses i per a fer-ho s’ha de fer des de la política que representa Més Compromís.

Per viure en un Barri Medieval que siga menys museu i més habitable, i per ajudar a les xicotetes empreses a portar endavant els seus projectes, que ajuden a que la gent puga treballar i viure a Bocairent. I sobretot perquè l’ajuntament i els seus tècnics estiguen al servei del poble.”

Endavant Josep Lluís! Fem-ho possible! ✊🏼

#compromísperbocairent🧡

#sommoltdetu

#sommoltdebocairent

#sommoltdelaterreta🌱