La Vall d’Albaida avança cap al model lingüístic valencià del futur.

Les escoles trien més llengües, més oportunitats i més qualitat. Els centres educatius de la Vall d’Albaida han triat avançar cap al model plurilingüe dinàmic de la Conselleria d’Educació que dirigeix Vicent Marzà

Més del 80% han triat el nivell avançat i la resta el nivell intermedi!

El nou model garantirà la igualtat d’oportunitats de totes les persones a l’hora d’aprendre valencià, castellà i anglés. Partint de la nostra pròpia llengua, augmentaran les hores lectives de valencià i anglés per millorar la competència lingüística dels ciutadans i ciutadanes valencianes del futur, tenint en compte que la presència del castellà als mitjans de comunicació, la publicitat i l’espai públic és hui en dia molt majoritària.

28 col·legis de la Vall d’Albaida han triat el nivell avançat, 5 l’intermedi II i 1 l’intermedi I. Gràcies al nou model, àmpliament acceptat a la Vall d’Albaida, els xiquets i xiquetes de la nostra comarca aprendran més llengües, i tindran l’oportunitat d’obrir nous camins en les seues vides des de l’orgull de ser valencians i valencianes en un món global! 😉

Arxivat en: Cultura i Educació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *