BENVINGUTS, AIELO DE MALFERIT

Ahir vàrem acompanyar les companyes i els companys d’Aielo en la presentació d’un nou col·lectiu de Compromís a la comarca. Un grup de gent preparada, amb il·lusió i amb la força necessària per a treballar pel seu poble. També una nova formació que trenque el bipartidisme polític a la localitat i ajude, així, a fer més forta la Vall d’Albaida i el nostre país. En l’acte de presentació van participar el diputat Joan Baldoví, el conseller Vicent Marzà, la responable de l’àrea d’organització Àgueda Micó, el secretari comarcal Nico Calabuig i la vicepresidenta de la Diputació Maria Josep Amigó.

Des de #Bocairent us desitgem tota la sort del món i plena col·laboració en el que vulgueu.
Enhorabona!!! 

Un Canvi Que Avança

Arxivat en: Comarcal

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *