ESTEM D’ENHORABONA!

Compromís Bocairent felicita públicament el Grup de Danses Cardaors pel Premi Joan Baptista Basset 2016. El Premi l’atorga anualment el Casal Jaume I de la Vall d’Albaida en reconeixement a persones i entitats que treballen per la llengua, la cultura, les tradicions i pel País Valencià a la nostra comarca.

Aprofitem, també, per a felicitar els altres dos guardonats, la narradora i contacontes Almudena Francés, i l’incombustible i multidisciplinar Pep Albinyana. Enhorabona!

I moltes gràcies Cardaors pel treball fet, la il·lusió, el rigor i la passió demostrada. Un premi merescut a tota una trajectòria i a unes persones que us heu deixat la pell en la recuperació i promoció de la nostra cultura.

Un plaer!

Arxivat en: Local

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *