LA VALL D’ALBAIDA ESTÀ D’ENHORABONA!!!

El Pla de Minimització de Residus de la nostra comarca arranca i avança gràcies a la feina feta durant molt de temps per nosaltres i que pretén abordar la problemàtica de la gestió sostenible dels residus. Hui és un gran dia.

El Secretari Autonòmic de la Conselleria de Medi Ambient i Canvi Climàtic, el nostre company Julià Álvaro, ha estat a la Mancomunitat per anunciar l’acord que permetrà avançar en el desenvolupament del Pla de Minimització de la Vall d’Albaida. Diversos alcaldes i regidors de Compromís de la nostra comarca hem estat presents per reafirmar la defensa d’una gestió més sostenible dels nostres residus. Celebrem el pas endavant i estarem vigilants perquè així siga!

Arxivat en: Comarcal

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *