Nova Executiva comarcal

Quasi un centenar de militants van participar el passat dimecres a Agullent al Congrés Comarcal del Bloc Nacionalista Valencià per renovar la seua executiva i triar els nous representants al Consell Nacional de la formació valencianista.

La nova executiva està encapçalada per Ruth Martínez i formarà part el bocairentí Josep Lluis Pascual. Aquesta executiva va ser la més votada ( 47 vots ) front la que encapçalava la també bocairentina Alícia Blasco ( 41 vots ). Aquesta última va ser triada Consellera Nacional sent la cinquena més votada. Joan Molina va ser designat suplent tambè per al Consell Nacional. Enhorabona als tres membres del col•lectiu per les seues noves tasques en la comarca !

Una vesprada amb molta força i amb un objectiu clar en la comarca: refer el país continuant avançant, continuant construint.

Arxivat en: Comarcal

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *