Vota A la Valenciana

A punt de tancar la campanya electoral només recordar-te que diumenge 26 de juny les valencianes i els valencians ens juguem molt. El mal finançament ens ha condemnat històricament a ser ciutadans de segona, però alerta, contribuint i pagant com els de primera. És el moment de la victòria de la gent i hem de ser determinants perquè les forces de l’immobilisme, la corrupció i la pèssima gestió desapareguen democràticament del panorama polític. Hem de superar els magnífics resultats del 20 de desembre passat i per això et necessitem.

Som el vot decisiu per decantar la balança cap al costat de les persones.
Gràcies pel vostre compromís!
Vota #aLaValenciana26J #BocairentTestime

Arxivat en: Nacional

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *