Joan Baldoví acompanya a Compromís per Bocairent en la festa de Sant Jaume

Des de Compromís Bocairent reiteren l’immens agraïment per haver-los acompanyat en aquesta esplèndida jornada festiva d’ahir, diumenge 1 de Maig.

En primer lloc, volen fer una especial menció i salutació a les persones que es van aplegar en el trajecte de pujada i en l’esmorzar. Agraint l’esforç de les que van vindre de Banyeres de Mariola, Monòver, València i sobretot al regidor del poble de Monserrat, Pep González. Com no podia ser d’una altra manera, a Àgueda Micó, secretària d’Organització de Compromís, i Joan Baldoví, diputat al Congrés dels Diputats, que no han faltat a la cita. Finalment a amics i coneguts que han parlat amb el diputat i que han fet d’aquest matí a l’ermita de Sant Jaume una jornada de companyonia en un dels paratges més apreciats pels bocairentines i bocairentins.

En aquesta jornada, moltes de les converses giraven al voltant de la darrere proposta de Compromís per intentar un acord d’esquerres i de canvi al govern. Malauradament, com apuntava Baldoví, l’Acord del Prado no va ser possible i unes noves eleccions generals es produiran el proper juny. Com afirmava el mateix Baldo, “comparteix i comprenc el cabreig ciutadà, però com comentava amb el Rei, hem assistit a quatre mesos inèdits. En aquesta democràcia havíem vist una alternança entre un partit i l’altre, i això s’ha trencat. Tenim un escenari absolutament nou . Evidentment , els polítics no hem estat a l’ altura del que ens van demandar els ciutadans, però nosaltres anem a les eleccions amb el cap ben alt . En Compromís hem estat molt dúctils i generosos. Ho hem intentat fins al final, i altres no han fet el mateix. A més, de tot això anem a aprendre ; no serà un esforç en va”. A més a més, continuava manifestant que la candidatura que s’havia de presentar a les noves eleccions havia de seguir “la mateixa voluntat que en les passades eleccions : un acord amb Podem i amb Esquerra Unida en una candidatura única valenciana i d’esquerres per a portar la veu valenciana i el canvi que necessita”.

En definitiva, un matí on el nostre diputat ha mostrat que treballem per les persones, per continuar portant el canvi que representa el Pacte del Botànic a totes les institucions en les quals participem.

Arxivat en: Local

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *