Al concert de l’AUMBocairent

Amb la presència del Conseller d’Educació, Investigació, Cultura i Esport, Vicent Marzà, l’Associació Unió Musical Bocairent va oferir ahir un contundent i redó programa en el concert dedicat a la patrona de la música. La fita va servir per a presentar el nou director titular, Enrique Alborch Tarrasó, compositor valldalbaidí que es va mostrar molt il·lusionat en aquesta nova etapa. Benvingut a ‪#‎Bocairent‬. També van agafar la carpeta i, per tant, ja formen part de la banda 11 nous músics, cosa que denota que el futur està assegurat. El concert va estar magníficament presentat per Jairo Vañó Reig que amb la desimboltura que el caracteritza va mesclar símils futbolístics, festers i d’altres de collita pròpia més íntims i emotius. Des de Compromís Bocairent volem donar l’enhorabona pública a la Junta Directiva, al Clavari d’enguany, a tots els membres i, novament, al nou director per fer-nos gaudir d’una vesprada espectacular.

Arxivat en: Cultura i Educació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *