#ÉsElMoment de Participar

La Coalició Compromís ha obert un espai a la seua web que amb el nom‪#‎ÉselMoment‬ de Participar permet a la ciutadania presentar, fins el pròxim 28 de novembre, les seues aportacions per a l’elaboració del programa electoral per a les pròximes eleccions generals.

Amb esta eina de participació (http://compromis.net/participa/) qualsevol ciutadà pot enviar propostes per al programa electoral i, a més, votar i opinar les propostes enviades per altres participants.

Des de Compromís es vol animar als valencians i valencianes a aportar les seues idees i a debatre sobre les realitzades per altres a fi de què puguen ser incloses en el programa electoral de la candidatura Compromís-Podemos-És el Moment per als comicis del 20 de desembre.

Compromís s’obri així, unes eleccions més, a la participació de la societat en l’elaboració del programa, perquè tots i totes puguen expressar les seues idees i propostes i convertir-se així en un vehicle per a portar-les endavant des del parlament espanyol durant la decisiva pròxima legislatura.

Arxivat en: Nacional

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *