Jordi Sebastià a la Pobla del Duc.

Les singularitats de la nostra agricultura tenen a veure amb com som com a poble i açò està greument amenaçat pel tractat que s’està negociant a Europa amb els EUA (conegut com TTIP) i que, en cas de signar-se, suposaria la desaparició de l’agricultura com la coneixem per a convertir-se en l’instrument d’algunes grans multinacionals. Els nostres aliments, les varietats autòctones que sempre hem conegut desapareixeran darrere d’una mal entesa productivitat.

Jordi Sebastià s’ha caracteritzat per defensar el model d’agricultura que es practica a La Vall d’Albaida, l’agricultura valenciana, com hem pogut veure fa molt poc defensant les ajudes al caqui enfront del veto rus, i ara tenim l’oportunitat de tenir-ho a La Pobla del Duc perquè ens explique en primera persona la seua ingent tasca en Europa i que puguem transmetre-li nostres inquietuds i esperances.

Arxivat en: Urbanisme i Medi Ambient

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *