LA CONSELLERIA D’EDUCACIÓ INCORPORA L’EXEMPCIÓ DE TAXES UNIVERSITÀRIES A LES VÍCTIMES DE VIOLÈNCIA DE GÈNERE. 

Les víctimes de violència de gènere i els seus fills i filles menors de 25 anys al seu càrrec i que convisquen amb elles, estaran exempts del pagament dels imports a satisfer pels servicis universitaris acadèmics i administratius que presten les universitats públiques valencianes. La Conselleria pretén establir mesures de sensibilització i intervenció en l’àmbit educatiu, recolzant a les víctimes a través del reconeixement de drets que garantisquen l’accés i l’obtenció d’una titulació universitària. Aquesta novetat suposa un reconeixement equiparable a les exempcions que tenen les víctimes d’actes terroristes per la responsabilitat que tenen totes les administracions públiques. Esta mesura ja està establida en altres Comunitats Autònomes com Andalusia, Catalunya i País Basc.

Nota de Premsa Conselleria

Arxivat en: Sanitat i Benestar Social

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *