Reunió de Treball amb Vicent Marzà

Ahir Compromís Bocairent vàrem assistir a la reunió de treball amb el Conseller d’Educació, Investigació, Cultura i Esport Vicent Marzà en la veïna localitat d’Agullent. Una jornada molt productiva on alcaldies i regidories de tota la Vall d’Albaida, el Comtat i l’Alcoià vàrem escoltar aspectes sobre la campanya #XarxadeLlibres, l’ensenyament públic enfront el concertat, els menjadors escolars o l’experiència pilot de les aules de 2 anys en centres públics que entra enguany, entre d’altres.
Com no podia ser d’una altra manera, li hem traslladat al conseller la situació lamentable i desesperant del CEIP Lluís Vives del nostre poble al voltant dels barracons, la manca d’espai del centre, l’absència de gimnàs, l’aulari d’infantil o la supressió de barreres arquitectòniques. També hem demanat informació sobre la Jornada Contínua a #Bocairent i ha contestat que es necessita consens de mares i pares i una voluntat ferma de voler aplicar-la a nivell municipal. Sobre retornar a la convocatòria extraordinària dels exàmens de setembre a secundària ha dit que s’està estudiant. I finalment ens va dir també que necessitarà la col·laboració de l’AMPA per a detectar i solucionar els problemes i reivindicacions pendents.
En fi, una jornada altament productiva i en un format on el mateix conseller anava contestant una a una totes les qüestions formulades pels membres de la majoria de pobles. #BocairentTestime #VolemEducació

Arxivat en: Cultura i Educació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *