Teniu a continuació els noms de les conselleres i els consellers del govern valencià.
Compromís Bocairent us dóna l’enhorabona i us desitja molta sort, el nostre país i la nostra gent s’ho mereixen i us necessiten. Ara a treballar ‪#‎ambValentia‬

Presidència: Ximo Puig (PSPV).

Vice-presidència, portaveu del Consell i Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives: Mònica Oltra (Compromís)

Hisenda i Model Econòmic i Adminsitració Pública: Vicent Soler (PSPV). Degà de la Facultat d’Econòmiques de la Universitat de València. Ja fou titular d’Administracions Públiques entre el 1985 i el 1987. Anteriorment fou director general al Consell del País Valencià i cap de gabinet de la Diputació de València entre el 1979 i el 1982. Ha estat considerat sempre membre de l’ala més nacionalista del PSPV.

Justícia, Governació i Reformes Democràtiques: Gabriela Bravo (independent). Ex-portaveu del Consell General del Poder Judicial. Fiscal de menors del TSJV i presidenta del Secretariat de la Unió Progressista de Fiscals.

Educació, Investigació, Cultura i Esports: Vicent Marzà (Compromís). Portaveu de Compromís per Castelló, va ser-ne el cap de llista en les eleccions del 24 de maig. Membre d’Escola Valenciana. Funcionari de carrera del cos de mestres, especialista en llengua anglesa. Ha militat al Bloc i STEPV i ha estat dinamitzador cultural per a Escola Valenciana. És una de les figures emergents del nacionalisme valencià

Sanitat Universal i Salut Pública: Carme Montón (PSPV). Diputada per València al congrés espanyol des de 2004, és portaveu de la comissió d’Igualtat de la cambra. Va estudiar Medicina a la UV. El 1992 es va afiliar a les Joventuts Socialistes i quatre anys més tard va entrar a militar al PSPV-PSOE, on és secretària d’Igualtat.

Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Ocupació: Rafael Climent (Compromís). Batlle de Muro pel Bloc Nacionalista Valencià (1999-2015), és diputat de Compromís per la circumscripció d’Alacant. Llicenciat en filologia clàssica, és professor d’institut.

Agricultura, Medi Ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural: Elena Cebrián (independent). Enginyera Agrònoma, vinculada de fa temps al sector ambiental. Especialista en Economia i Política Agrària.

Habitatge i Obres Públiques i Vertebració del Territori: Maria José Salvador(PSPV). Diputada socialista a les corts i secretària d’habitatge de la comissió executiva nacional del PSPV.

Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació: Manuel Alcaraz (Compromís). Advocat i militant d’Iniciativa del Poble Valencià, un dels polítics més respectats al sud del país. Va ser membre de la direcció d’Esquerra Unida del País Valencià i ha sigut regidor de cultura de l’ajuntament d’Alacant.