Sóc Adrià Calabuig Llobregat i em presente #AmbValentia

Sóc Adrià Calabuig Llobregat. Vaig nàixer a Bocairent la primavera de 1987. Llicenciat en Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport per la Universitat de València. Tota la meua vida, des de ben menut, m’ha apassionat l’esport i gràcies a això he assolit uns valors fonamentals com la constància, la lluita, la motivació, el compromís, el treball en equip…

És la primera vegada que em presente a unes eleccions municipals i ho faig #ambValentia perquè considere que puc aportar tots aquests valors per a promoure accions de millora per al nostre poble. Sé que en Compromís, que és una peça fonamental en el marc polític i social, treballem i treballarem per a dur endavant el canvi que garantitze el benestar per a totes les persones de Bocairent.
El proper divendres 22 de maig estaré junt a les meues companyes i companys en la presentació de la candidatura i del programa per al 2015 a la Sala Joan de Joanes de la Casa de la Joventut a les 20h. US ESPERE!!!
#BocairentTestime

Arxivat en: Local

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *