Perquè #BocairentTestime, demà a les 17.07h et donarem a conèixer el que et cal

Quatre anys d’una legislatura donen per a moltes coses. A nosaltres, juntament amb els anys d’experiència d’anteriors legislatures, ens ha servit per a veure quin ‪#‎Bocairent‬ desitgem, quin Bocairent és el que estimem. Hem estat pendents de les necessitats del poble en tota la legislatura i ens han fet arribar les seues propostes per millorar-lo i per seguir conservant l’essència de la localitat. Tant amb les associacions i comerços locals, així com amb el veïnat, ens han ajudat a configurar tot un full de ruta necessari per al nostre poble. No ens cal fer cap sprint final aquestes setmanes per aparentar res. En qualsevol cas, aquest full no estarà mai tancat i sempre seran benvingudes les propostes i suggeriments per millorar-lo i participar d’ell.

Per tot això, us emplacem a demà a les 17.07h, on podreu veure el nostre programa per a les eleccions municipals del 2015. Amb els peus en terra, sense prometre res que no puguem fer ‪#‎AmbValentia‬ i amb l’estima que tenim al nostre poble, el teu.

PORTADA_1

Arxivat en: Cultura i Educació, Economia i Ocupació, Local, Sanitat i Benestar Social, Urbanisme i Medi Ambient

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *