A poques hores perquè comence oficialment la campanya electoral vull expressar públicament unes breus consideracions sobre les persones que conformem la candidatura i sobre les sensacions que tinc.

De la llista d’enguany destaque l’aposta decidida per la renovació i la joventut així com pel manteniment de l’experiència amb gent de més recorregut durant anys. De fet incorporem 7 persones noves que en l’anterior contesa electoral del 2011 no estaven. Un immens treball i una gran il·lusió és la que tenim.

Del grup humà, en conjunt, he de dir que possiblement (i deixeu-me ser optimista i egoista) és la millor llista municipal perquè conjuga experiència i joventut, referits anteriorment, però també persones de diferents àmbits professionals cosa que ens fa tindre una visió de conjunt molt enriquidora. Periodistes, docents, músics, empresaris, funcionaris, autònoms… l’equilibri és el nostre actiu.

També hem aconseguit una fita important, ser els primers a fer pública la llista (i no en el periòdic local) i sobretot fer-nos una foto de conjunt, cosa que podria semblar un detall insignificant però compareu si voleu.Bocairent és un poble relativament menut però així i tot hi ha gent que no ens coneixíem i ara ens toca treballar tots junt en una mateixa direcció.

Això també és un valor afegit que vull manifestar. Malgrat que algunes persones no ens coneixíem hem empatitzat molt ràpidament. Ha estat fàcil connectar. És molt divertit reunir-nos i comentar aspectes que ens ajudaran a fer un poble millor.

En fi, no vull passar-me’n perquè podria ser massa empalagós però no puc ocultar que, en termes generals, tenim una candidatura potent i competent i se’m nota la satisfacció. Estic content de comptar amb un grup de gent preparat com aquest. I des d’ací, passe el que passe, ja us done l’enhorabona. Per a mi, amb aquest bon rotllo i aquesta valentia, ja hem guanyat.

Gràcies Compromís Bocairent, també tinc un compromís amb vosaltres.

(Manel Delgado Sanchis, candidat a l’Alcaldia de Bocairent)
‪#‎ambValentia‬ @compromisboc @maneldelgado35@gmail.com