SOBRE TORNAR ELS DINERS PÚBLICS ROBATS

El 10 de setembre de 2014 Compromís Bocairent presentàvem aquesta moció que va ser aprovada pel Ple de l’Ajuntament (el PP es va abstenir) i que reproduïm en l’apartat dels acords perquè no es veuen bé:

“1.- Que s’incloga en el codi penal una disposició o clàusula que diga clarament, per sempre més i amb caràcter retroactiu, que qualsevol persona (polític electe o no, alt càrrec, funcionari, empresari, banquer, conseller d’administració o d’altres) que s’hagen enriquit de manera fraudulenta amb diners públics, hagen desviat fons, hagen pagat comissions, etc, etc, i la justícia ho demostre, independentment de la pena que això els comporte a nivell jurídic, hauran de tornar íntegrament els diners públics dels quals s’han apropiat.

2.- Traslladar aquest acord a la Presidència de les Corts Valencianes, al Govern de la Generalitat i a tots els Grups Polítics representats al Parlament Valencià perquè els serveis jurídics de cada grup comence l’adequació i la tramitació del present acord.”

Ara hi ha gent oportunista que s’ompli la boca de paraules que ja fa temps nosaltres veníem reclamant. Per això nosaltres, Compromís Bocairent, presentem fets i no fum.
També estem indignats i avergonyits, com tu!
‪#‎ambValentia‬

11174676_942434499120144_8889343994454075428_o

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *