Sobre la pàgina de Facebook

A partir d’ara només tindrem una única pàgina de facebook de Compromís Bocairent perquè les normes d’aquesta immensa i totpoderosa companyia ens obliguen a deixar de ser pàgina personal (l’antiga) per a ser organització política (l’actual).

Podreu comprovar com alguna informació, fotos i publicacions s’han perdut per sempre més, ho sentim. En canvi unificar en un sol lloc totes les publicacions ens serà més còmode i efectiu, pensem que cal concentrar en comptes de dispersar.Al mateix temps us podrem atendre millor perquè evitarem incòmodes duplicitats de missatges i/o propostes que ens feu.

Vinga, que vaja bé i esperem que ens sabreu disculpar aquestes incidències alienes al nostre sentir.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *