Dani Miquel, el cantacançons, a #Bocairent

El proper diumenge 12 d’Abril tindrem el gust de portar a Dani Miquel, el canta cançons a Bocairent. A les 12h del migdia i al baixos del Mercat Municipal podreu gaudir d’una bona jornada de música tradicional, la vitamina que fa forta la nostra cultura.

L’entrada per als xiquets i xiquetes serà gratuita, els adults amb un donatiu de 3€. 

Informar-vos que ja teniu a la vostra disposició el tiquet-donatiu i que el podeu adquirir preguntant a qualsevol membre del Col·lectiu Local de Compromís. El mateix dia del concert també tindreu la possibilitat de comprar-lo al Mercat Municipal. També n’agafarem per a portar a Agullent, a la Trobada d’Escoles en Valencià, dissabte 28 de març.

És a dir, hi ha moltíssimes possibilitats i alguna més que estem considerant, però la més important és que ningú es quede sense vindre i passar un matí de música, festa i prenent la vitamina que forta la nostra cultura amb Dani Miquel i Compromís Bocairent.

Gràcies, us esperem. [més info al Facebook]

Imprimir

Arxivat en: Cultura i Educació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *