Des de Compromís Bocairent volem desitjar molt bones Festes de Moros i Cristians a tot el veïnat del nostre poble i a tots aquells que durant aquests dies ens visitaran i compartiran les seues vivències amb nosaltres.
Volem retre un sentit homenatge a les Capitanes i Capitans, protagonistes absoluts de la Festa. Càrrecs sobre els que recau la responsabilitat i el pes de la història així com de la tradició de cada Filà. Enhorabona per endavant!!!

Volem també mostrar públic agraïment a les Juntes Directives de cada Filà i també a l’Associació de Festes de Moros i Cristians a Sant Blai per tot l’esforç organitzatiu realitzat.

Festeres i festers tan necessaris per al funcionament de cada acte que durant l’any van al Maset i que ara tindran l’oportunitat de lluir-se i, en definitiva, passar-s’ho bé.

Finalment també, és necessari, felicitar per endavant a totes i tots els músics que vindran a Bocairent i inundaran de música el nostre poble. Bandes de música, dolçaines, tabals, sacs de gemecs, tarotes… sense música no hi ha festa.

Conscients que seran les festes del canvi, també desitgem un canvi a nivell polític que ens faça més lliures i protagonistes indiscutibles del nostre futur a la nostra terra.

Compromís Bocairent us desitja Bones Festes 2015.