OBRES=ELECCIONS?

El binomi és fàcil, massa simple si voleu, però cert. Els més veterans del lloc saben que quan hi ha un moviment inusual de materials, maquinària, carrers tallats, senyals de trànsit a dojo és que vénen eleccions.

I sí, fan falta, molta, les obres que s’estan realitzant. La rehabilitació del pont amb els diners de la Diputació, la rotonda de connexió amb la carretera CV-794 a la Serra de Mariola i a Alcoi amb els diners de la Conselleria d’Infraestructures i ja finalment als carrers del nucli urbà amb l’Ajuntament com a abanderat.


En fi, és una realitat, és un fet, però no deixa de ser curiós que es tornen a repetir els mateixos models cada finals de legislatura com si fos un “Déjà vu”, com si fos un cicle que ja haguérem viscut.

Arxivat en: Local

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *