Entregueu les actes i tornem la dignitat als valencians i valencianes.

Imputats per frau electoral dos nous diputats del PP a les Corts Valencianes. Cap novetat, no ens hem de quedar en estat d’amnèsia. A més, de nou. no és què no estiguen expulsats fulminantment del partit, sinó que a més, encara tenen la poca dignitat de mantenir-los als seus càrrecs dins unes institucions claus. Ricardo Costa, d’una banda, segueix sent el portaveu a una comissió perquè és el més vàlid. D’altra banda, Yolanda Garcia, diu que no pensa dimitir. Ja estem cansats, cansades de veure com se’ns riuen a la cara i s’enrotllen amb la bandera valenciana per no assumir les responsabilitats. Entregueu les actes i tornem la dignitat als valencians i valencianes.

oltra-2

Oltra: “El PP es burla dels ciutadans obrint ara expedient a Ricardo Costa i Yolanda Garcia”

La portaveu adjunta del grup parlamentari Compromís, Mónica Oltra, ha qualificat com a falta de respecte als ciutadans el fet que el PP haja expedientat ara als membres del partit, entre ells dos diputats (Ricardo Costa i Yolanda García), processats per delicte electoral i falsedat documental en una de les peces del cas Gürtel.

Per a Oltra, el PP “es burla dels ciutadans començant a investigar ara a persones que porten anys imputades per finançament il·legal de campanyes, per aconseguir fons per al seu partit a canvi d’adjudicacions públiques”.

 “Si no els volen fer fora del grup que no ho facen, però que no es burlen dels ciutadans. La instrucció ja ha acabat, ja han investigat els jutges, no cal que el PP investigue ara res”, ha afegit.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *