ENTRA I INSCRIU-TE AL PROCÉS DE PRIMÀRIES

Mai no havies tingut l’oportunitat de confeccionar llistes i votar les persones que ens portaran a liderar el canvi polític en les pròximes eleccions. Si tens més de 16 anys i ets valenciana o valencià només has d’omplir el següent formulari per a participar en les Primàries Obertes de Compromís. Rebràs una notificació on podràs votar telemàticament del 28 al 30 de gener o també de manera presencial el dia 31 de gener. 


Des de Compromís Bocairent us animem a què us inscriviu i ens ajudeu a decidir quines seran les persones que conformaran el canvi al nostre país. La teua decisió compta.


Democràcia oberta i participativa li diuen, digues la teua!!!

Arxivat en: Nacional

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *