ALGÚ HO ENTÉN?

Aquells que ens han hipotecat el futur per haver manipulat, espoliat i després tancat la RTVV continuen fent de les seues. Ara, a més d’intentar tancar encara RTVV, haurem de pagar dels nostres impostos una nova televisió a preses i corrents, abans d’eleccions. Ells creen el problema, i després ens venen la moto que el solucionen. [ més info ]

El síndic de Compromís a les Corts, Enric Morera, que ha coincidit en la “dubtosa legalitat” d’aquest projecte de la Diputació de València, ha assenyalat que hi ha una “revolta al PP on cada un va a la seva”. De la mateixa manera, ha recordat que en aquest mes de novembre es compleix un any del tancament de RTVV i el més “sensat” seria recuperar perquè “TeleRus no és la solució sinó un pegat”

Arxivat en: Cultura i Educació, Economia i Ocupació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *