A Compromís ens agraden les comarques 😍!

Les Diputacions provincials són un model centralista 🕸 dissenyat al principi del segle XX i, per tant, obsolet 🏚. Aquest model no té en compte ni les particularitats dels territoris, ni les relacions entre els municipis que els configuren 🏘.
A més, són institucions que no són triades directament per la ciutadania i històricament han generat xarxes clientelars 📨 del tot nocives 🤢😷🤒per al sistema democràtic.
Per això, creiem que cal dissoldre les diputacions per a eliminar sobrecostos 💸, duplicitats 👬 i el clientelisme. Però mentre existisquen hem de treballar-hi per ser garantia democràtica i de transparència 💧. Perquè les diputacions necessiten d’una gestió eficaç i eficient 🔝 i necessiten, a més, estar obertes a col·laborar amb la Generalitat 💪.
Mentre arriba una divisió terriorial que ens agrade més, donarem servei als municipis 🤝 i ho farem confiant plenament en ells i, sobretot, de manera objectiva 📑.

Arxivat en: Comarcal

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *