GRÀCIES PELS EXCEL·LENTS RESULTATS MUNICIPALS

gracies 2

Gràcies ‪#‎Bocairent‬. No parem de donar-vos les gràcies, pels 670 vots i per ser l’alternativa a Bocairent. Així com pels 937 vots per reiniciar de manera urgent el País Valencià tornant a somriure amb Mónica Oltra.

Som l’única força que augmenta en vots i en regidories (3).
PSOE: 1422 vots, 6 regidors
COMPROMÍS: 670 VOTS, 3 REGIDORS
PP: 652 vots, 2 regidors

Des de Compromís Bocairent volem donar-vos les gràcies per la participació en aquestes eleccions. Ens situem com a segona força política en l’Ajuntament del nostre poble amb uns resultats històrics: per primera vegada comptarem amb dues regidores, i un regidor. Dues dones!!!! Enhorabona a totes aquelles persones que ens heu encoratjat i ens heu exigit més i més. I també al PSOE bocairentí, com no.

Ens veiem demà mateix pels carrers de Bocairent.
‪#‎BocairentTestime‬

Arxivat en: Local

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *