La Diputació de València ha concedit a Bocairent la quantitat de 155.539,80€, a raó del criteri poblacional de 35,88€ per habitant.

En el BOP (Butlletí Oficial de la Província de València) nº174 del 9 de setembre de 2015 es publica el decret i les bases que sota el nom “Ajudes econòmiques destinades a la realització d’inversions financerament sostenibles” especifiquen, entre d’altres, aquestes actuacions: enllumenat públic; eficiència energètica; indústria; recursos hidràulics; parcs i jardins; camins veïnals; sanejament, abastiment i distribució d’aigües; patrimoni… i moltes més.


El PSOE de Bocairent ja ha anunciat en el seu perfil oficial de Facebook que estudiaran en Junta de Govern les diferents opcions per a realitzar les inversions que ELLS creguen oportunes. El termini per a presentar la documentació marca el tempo, però, com gairebé sempre, els projectes seran els seus.


D’aquesta notícia ens hem assabentat per la premsa i pels òrgans interns de Compromís, sense que de moment haja hagut cap comunicació oficial, oberta i normal de l’equip de govern local cap al principal partit de l’oposició.


No demanem que tinguen aquest detall amb Compromís Bocairent, el que sí haguera estat molt bé és fer com han fet en poblacions veïnes com Ontinyent o Quatretonda on la Participació Ciutadana està decidint, mitjançant consulta pública, quines seran les inversions que més i millor s’adequaran a les necessitats dels respectius pobles. La veu de les persones.


Són formes molt diferents d’entendre la política. Les formes, com sempre.
‪#‎NoEnsAgrada‬ ‪#‎ParticipacióCiutadana‬ ‪#‎BocairentTestime‬