Les decisions adoptades (i que ixen hui en premsa) són les que reclamaven bona part de les persones contràries al Pla General d’Ordenació Urbana (PGOU) així com nosaltres.

Decisions que són fruit de la pressió de gent valenta davant la intransigència del govern municipal socialista. També són fruit de la pressió de Compromís Bocairent amb el vot en contra, reunions amb tot aquell que ens ho ha demanat, declaracions públiques, presentant al·legacions dissabte passat. I finalment són fruit d’un PGOU únicament socialista, no consensuat, que ha fet de la imposició norma. Un PSOE de Bocairent que ha hagut de recular, no sabem si forçadament, però sí de manera poc honrosa davant de les eleccions municipals.

La política està per a solucionar problemes, no per a crear-ne.

Això sí, hauríem agraït que la notícia, fonamental, s’haguera comunicat al nostre Portaveu, Manel Delgado, i no assabentar-nos per la premsa un dia abans del final del període públic d’al·legacions (demà 19 de maig).

Aquestes són les formes del PSOE quan parlen de consens, transparència i bones maneres. Una decisió totalment electoralista que denota massa coses. Vergonya.

Després diran que nosaltres som els radicals…
Nosaltres només et direm la veritat.

#ambValentia  #BocairentTestime