Demà dimarts 28 d’abril serà l’últim ple d’aquesta legislatura. En ell, i en sessió oberta a tota la població, es realitzarà el sorteig de les persones que conformaran les meses electorals. Seran, elles i ells, els veritables protagonistes de la jornada. Els que vetlaran perquè la veu de les persones de Bocairent es canalitze correctament el dia de les eleccions.

A manera de comiat i d’agraïment volem expressar públicament la nostra immensa satisfacció a tota la gent que ens heu seguit durant aquests quatre anys. Aquesta pàgina ha estat, per a molts, l’única manera d’informar-se sobre els punts dels Plens que es tractaven en l’ajuntament del seu poble d’una manera oberta i plural. Pensem que informar a la població dels assumptes municipals hauria de ser una obligació d’un organisme públic. I com el govern socialista no ho ha fet massa bé, ho hem fet nosaltres. I ho seguirem fent si així ho considereu oportú.

Gràcies a totes i a tots per aquest viatge tan intens i tan meravellós que ens heu regalat. ‪#‎ambValentia‬

PLE EXTRAORDINARI; dimarts, 28 d’abril de 2015 (20h)

1.- SORTEIG COMPONENTS MESES ELECCIONS LOCALS I AUTONÒMIQUES 2015.

2.- Ratificació, si escau, de la modificació dels Estatuts del Consorci per al servei de prevenció, extinció d’incendis i de salvament de la província de València.

3.- Modificació pressupostària 2/2015.